eπTD : eπvino themadegustaties

Stilaan groeit eπvino uit tot specialist van de afkortingen (tot ergernis van ..........), want na onze TKK (trouwe-klanten-korting) is er nu ook de eπTD.

eπvinothemadegustaties wordt de nieuwe versie van de vroegtijdig overleden swijnclub, afgeslankt en opgefrist.  Na bespreking met een aantal oud-leden en luttele slapeloze nachten, kwamen we tot volgend voorstel.

Naast de herfstdegustatie deel 1 & 2, de lentedegustatie en de degustaties waar JCB, DLV en MT hun nieuwe millésime voorstellen (in de lente van het 2e jaar na het oogstjaar), organiseren we nog 4 bijkomende themadegustaties.

Waar en wanneer :

Al deze degustaties vinden plaats in de swijnbar, Vaartstraat 135, 1850 Grimbergen.
We starten elke avond om 20:00 uur stipt in de hoop te eindigen (voor de vroegsten) tussen 22:30 en 23:00 uur. 
Na de degustatie wordt een kleine hap voorzien.

Voorwaarden / afspraken :

Verplichte inschrijving per mail (vermeld aantal personen aub). Na onze bevestiging van uw inschrijving, stort u 25€ per persoon, ten laatste 3 werkdagen voor de geprogrammeerde datum.  De 25€ is een gedeeltelijke bijdrage in de kost en gaat verloren voor wie niet opdaagt na inschrijving.  De finale bijdrage wordt berekend de avond zelf.

Bij onvoldoende tijdige inschrijvingen, zenden we een mail naar de ingeschrevenen en gaat de degustatie niet door.  De gestorte bijdrage wordt dan terug overgemaakt.